Honlapkészítés gyógytornásznak

Honlapkészítés gyógytornásznak

Honlapkészítés gyógytornásznak

A gyogytornadunakeszi.hu honlap Pataki Krisztina gyógytornász szolgáltatásait mutatja be, aki házhoz megy Dunakeszi és környékén. A honlap tartalmaz információkat a különböző gyógytorna szolgáltatásokról, mint például gyerektorna, gerinctorna, ízületi fájdalmak kezelése és műtét utáni rehabilitáció. A honlap minden részletét Google Meet megbeszéléseken egyeztettük, és a tartalmat SEO-szempontok szerint optimalizáltuk, így a honlapot Google keresőre is optimalizálták, hogy könnyebben megtalálható legyen az érdeklődők számára.​ (Gyógytorna Dunakeszi)​.

 

Honlapkészítés gyógytornásznak

További dizájn tervek és honlapok

Ha szeretnél új honlapot vagy kérdésed van, írj bátran!

Mobilra optimalizált honlapkészítés - gyógytorna

Kapcsolódó képek:

Tudományos honlap tervezése, weblap design pályázathoz

Tudományos honlap tervezése, weblap design pályázathoz

Tudományos honlap tervezése, weblap design pályázathoz

Honlap tervezés tudományos projektekhez

http://hexanet.hu/ honlap fő profilja a kutatás és a fejlesztés, új technológiák és termékek kidolgozása, az alapötlettől egészen a gyártásban alkalmazható eljárás, illetve a piacképes produktum kialakításáig.

A fő kihívást nem is annyira a szerkezet logikai megalkotása jelentette, hanem a meglévő arculati dizájn és a a fő képek összehangolása volt, amelyek színben és stílusban eltértek. Emiatt nem a minimál dizájn mellett döntöttünk

Ha valaki pályázathoz szeretne honlapot, vagy projektmenedzserként dolgozik, és a kötelező arculati elemeket szeretné megjeleníteni a honlapon, érdemes olyan honlapkészítőt keresni, aki érti nnek a lényegét. Ezen a tudományos, több célt szolgáló honlapon mindezek megtalálhatók. Ráadásul nem egy típusú pályázat, hanem számos sikeres uniós pályázatat részletei is megtalálhatóak itt, mintegy mintát adva.

A megrendelő által megadott sokoldalú szempontnak igyekezett megfelelni a Hexanet dizájnja és honlapterve.

Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatásával megvalósuló projektek (GINOP) és  Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap támogatásával megvalósuló projektek (NKFI) pályázatokhoz illetve bármilyen pályázati projekthet vállalunk honlapkészítést úgy, hogy az ne csak az aktuális pályázati követelményeknek feleljen meg, hanem bármilyen céra használható legyen. A honlaptulajdonosnak megadjuk a lehetőséget, hogy saját maga is önállóan tudja használni, tartalommal bővíteni a weboldalt. Ezen kívül – igény szerint – karbantartási szolgáltatást, tartalomfeltöltést is biztosítunk az ügyfeleknek.

További dizájn munkák természettudomány és gazdaság témában

Ha szeretnél ennyire jól sikerült honlapot tudományos témában uniós pályázathoz, vagy kérdésed van, írj bátran!

Tudományos honlap pályázatkészítéshez

Kapcsolódó képek:

Honlapkészítés ügyvédnek

Honlapkészítés ügyvédnek

Honlapkészítés ügyvédnek

Weboldal tervezés jogi témában

 

http://dobosugyved.hu/ egy elavult honlap redizájnolásának eredménye. WordPress honlapmotoron a meglévő tartalmat új ruhába öltöztettük, és elvégeztük az alapvető SEO beállításokat.

Jogi témában figyelembe kellett venni azokat a jogszabályokat is, amelyeket be kell tartani az ügyvédeknek az online kommunikáció során. A weboldal legfontosabb célja, hogy helyi szinten illetve a kiemelt jogi témákban megtalálják az ügyfelemet a Google keresőben.

További honlap készítési referencia

Ha szeretnél ennyire jól sikerült honlapot, vagy kérdésed van, írj bátran!

Kapcsolódó képek:

Everdental – honlap fogorvosnak

Everdental – honlap fogorvosnak

Kapcsolódó képek:

Birs.hu honlap

Birs.hu honlap

Birs.hu honlap

Honlap tervezés kertészet, birsalma témában

 A   http://birs.hu/  az egyik kedvenc honlapom, amit eddig készítettem. Azóta már találkoztam az általam készített dizájn „klónjával”, ami azt jelenti, hogy másnak is tetszik. Többen kerestek úgy fel, hogy nekik is ilyen honlap kell.  A dizájn elemekkel lehet játszani, de mindenkinek más és más weboldalt készítek, hiszen más a téma, a stílus és a mondanivaló.

A DIvi WordPress sablon kiválóan megfelelt alapnak. A lágy hullámzást elválasztókkal értem el, ez és az általam használt színek hűen tükrözik a bisralma ültetvény hangulatát.

Először stock fotókat használtam, de tudtam, hogy igazán kellemes hatást saját eredeti fotókkal fogunk elérni. Megvártuk ezért a birsalmaszüretet, és az ügyes fotós lány nagyszerű, hangulatos fénykép sorozatot készített, amiből árad a derű. Nagyon kellemes a késő délutáni napfény, ami szintén kiemeli az érett gyümölcs hangulatát.  

 A honlap másik sikerét a keresőoptimalizált tartalom adja. Alapos kulcsszókutatás után, beállítottuk azokra a kifejezésekre az oldalt, amelyek hozzásegítenek a birsalma eladásához. 

Bár egyelőre még nincs birs pálinka értékesítés náluk (legalábbis nem tudok róla), a birs pálinka és cefre típusú kulcsszavakra is az első helyeken jön az ügyfelem. Ennek következményeként már a szüret előtt jóval – hirdetések nélkül – el tudják adni a termést. 

Logó készítés birs ültetvény
Logó készítés birs ültetvény

További dizájn munkák kertészet témában

Ha szeretnél ennyire jól sikerült honlapot, vagy kérdésed van, írj bátran!

Kapcsolódó képek: