Formatuja honlap – kertészeti téma

Honlapkészítés kertészet, forma tuja témában

 Az egyik kedvenc munkám egy  kertészeti témájú honlap volt : http://formatuja.hu/ . Találtam az interneten egy „zöldséges” honlapot, amelynek az elrendezése nagyon tetszett.  A színeket módosítottam, de a fejlécben megjelenő menüsor dizájnját klónoztam. 

Az ügyfél által küldött fotók túlságosan is „home-made” minőségűek voltak, és a barackárnyalatú házfal háttérrel egyáltalán nem fejezték ki a tuják szépségét. 

Profi fotóst küldtem a helyszínre, aki fehér háttérrel fantasztikusan megoldotta a feladatot. Így a fotókat könnyen szerkeszthettem akár átlátszó hátterű PNG formátumra is.  Egyedül az ügyfelemről nem készült fénykép, amit utólag -szintén – házi felvételről pótoltunk. A különbség jól látható. A bizalomépítéshez viszont szükséges bemutatni azt az okleveles mérnököt, aki mindennek a hátterében áll. A tuják azóta elkeltek, és az ügyfelem felhagyott azóta a formatuják nevelgetésével. 

A honlap jelenleg eladó, és aki megveszi jól jár vele, mert szép organikus forgalmat hoz tuja témában, mivel mindent kulcsszóra optimalizáltam. 

 

További dizájn munkák kertészet témában

 

 

Ha szeretnél új honlapot vagy kérdésed van, írj bátran!

Kapcsolódó képek: