Tudományos honlap tervezése, weblap design pályázathoz

Honlap tervezés tudományos projektekhez

http://hexanet.hu/ honlap fő profilja a kutatás és a fejlesztés, új technológiák és termékek kidolgozása, az alapötlettől egészen a gyártásban alkalmazható eljárás, illetve a piacképes produktum kialakításáig.

A fő kihívást nem is annyira a szerkezet logikai megalkotása jelentette, hanem a meglévő arculati dizájn és a a fő képek összehangolása volt, amelyek színben és stílusban eltértek. Emiatt nem a minimál dizájn mellett döntöttünk

Ha valaki pályázathoz szeretne honlapot, vagy projektmenedzserként dolgozik, és a kötelező arculati elemeket szeretné megjeleníteni a honlapon, érdemes olyan honlapkészítőt keresni, aki érti nnek a lényegét. Ezen a tudományos, több célt szolgáló honlapon mindezek megtalálhatók. Ráadásul nem egy típusú pályázat, hanem számos sikeres uniós pályázatat részletei is megtalálhatóak itt, mintegy mintát adva.

A megrendelő által megadott sokoldalú szempontnak igyekezett megfelelni a Hexanet dizájnja és honlapterve.

Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatásával megvalósuló projektek (GINOP) és  Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap támogatásával megvalósuló projektek (NKFI) pályázatokhoz illetve bármilyen pályázati projekthet vállalunk honlapkészítést úgy, hogy az ne csak az aktuális pályázati követelményeknek feleljen meg, hanem bármilyen céra használható legyen. A honlaptulajdonosnak megadjuk a lehetőséget, hogy saját maga is önállóan tudja használni, tartalommal bővíteni a weboldalt. Ezen kívül – igény szerint – karbantartási szolgáltatást, tartalomfeltöltést is biztosítunk az ügyfeleknek.

További dizájn munkák természettudomány és gazdaság témában

Ha szeretnél ennyire jól sikerült honlapot tudományos témában uniós pályázathoz, vagy kérdésed van, írj bátran!

Tudományos honlap pályázatkészítéshez

Kapcsolódó képek: